Hirdetés

World of Warcraft - játékosok jótékonykodtak az ebola ellen

|

A Blizzard egy WoW-os in-game tárgy bevételeit ajánlotta fel még decemberben az Amerikai Vöröskereszt számára, így támogatva a szervezet ebola elleni küzdelmét.

Hirdetés

A tavalyi év vége felé az amerikai médiában különösen nagy figyelmet kapott az ebola elleni küzdelem, főleg miután az Egyesült Államokban is kezeltek pácienseket a veszélyes kórral. A Blizzard ezért úgy döntött, támogatja a helyi Vöröskereszt munkáját, akik Nyugat-Afrikában küzdenek az ebola ellen. Ehhez a World of Warcraft játékosainak segítségét kérték, az eredmény pedig nem maradt el.

A kiadó az Argi nevű, kifejezetten bájosra sikerült játékbeli pet eladásaiból származó bevételek egészét ajánlotta fel a jótékony célra. Az intergalaktikus kecskegidát önmagában, vagy egy bundle részeként is megvásárolhatták a WoW-játékosok, mindkét esetben tíz dollárral járultak hozzá az adomány végösszegéhez.

 

Az MMO közössége pedig nem maradt rest, és rengetegen "fogadták örökbe" Argit, így több mint 1,9 millió amerikai dollár értékű felajánlással állhatott elő a Blizzard saját és játékosai nevében. Gratula a kezdeményezéshez, és a szép végösszeghez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)