Hirdetés

World of Warcraft - két perces oktatás kezdőknek

|

A Blizzard egy videósorozattal próbálja segíteni azokat a játékosokat, akik bevásárolják magukat a lvl 90-es karakterek világába.

Hirdetés

A World of Warcraft ősszel érkező kiegészítője rengeteg új feature-t tartogat. Folyamatosan jönnek az új karaktermodellek, a kiegészítő előtti nagy patch pedig számos mechanikai és játéktechnikai változtatást is hoz majd. Újítás továbbá, hogy különböző boosterekkel felhúzhatjuk karakterünket a maximális 90-es szintre, de akár a Warlords of Draenort is előrendelhetjük ugyanezzel a céllal.

A 90-es karakterek élete persze nem csak játék és mese, egy összetettebb kaszt használatának elsajátítása általában több száz órányi gyakorlást, theorycraftot és utánaolvasást igényel. A Blizzardnál is tudják, hogy nem mindenkinek van ennyi extra ideje arra, hogy egy új kaszt alapjaival megismerkedjen, a kezdők pedig még nem ismerik túlzottan a témával foglalkozó weboldalakat, ezért saját videósorozatot indítottak, hogy megkönnyítsék az új karakterekkel való ismerkedést.

A videók után persze nem kapunk azonnal Gladiator rankot, de az alapok megismerésében nagy segítséget jelenthet. Minden kasztnak a legegyszerűbb dps rotáját mutatják meg, illetve bemutatják az adott osztály alapvető mechanikai sajátosságait. Ezzel már jó eséllyel neki tudunk esni a questelésnek, a képességek leosztása, további skillek megismerése, stat-priorizálás és a megfelelő itemizáció kialakítása pedig már csak rajtunk múlik (szép, kerek magyar mondat, hogy a murloc rúgja meg).

Ti mennyire vagytok jártasak a különböző kasztokban? Mindből ki tudjátok hozni a maximális dpst? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)