Hirdetés

World of Warcraft - ezt a videoklipet minden rajongónak látnia kell

|

Elképesztően hangulatos videót készített egy srác Azerothról, tisztelegve ezzel a World of Warcraft világa előtt.

Hirdetés

A World of Warcraft immár közel 13 éve alapvetően meghatározza  az MMORPG-k világát. A játék univerzuma folyamatosan bővül, és még mindig az egyik legrelevánsabb MMO a piacon, hála a sorozatosan érkező tartalmas kiegészítőknek.

Hirdetés

A legutóbbi kiegészítő, a Legion új, 7.3-as frissítése is hamarosan befut, ezt ünnepelve pedig az aJRedi nevű Youtuber egy nagyon hangulatos videóklipet rakott össze. Szerinte lehet a játék motorja akármilyen korszerűtlen a jelenlegi formában, egészen elképesztő, hogy maga a világ és a története milyen részletesen ki van dolgozva, és mennyi apró gyöngyszemre is bukkanhatunk. A klipben a régi raidekre és az ikonikus helyszínekre is vethetünk pillantást, miközben a főszereplő karakter "végigrohan" Azerothon. Nem mellesleg a zene is jó választás, és a vágások is össze vannak vele hangolva.

Nektek hogy tetszik, milyen élményeket elevenített fel a klip?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)