World of Warcraft - lecsapott a banhammer a botok használóira

|

Sokan hagyatkoztak különböző programokra, hogy helyettük farmoljanak valamit a World of Warcraftban, de a Blizzard most tömegesen tiltotta ki őket a játékból néhány hónapra.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Az MMO-k egyik összetéveszthetetlen ismérve, hogy gyakran követelik meg a játékosaiktól, hogy hosszú órákig grindoljanak a különböző játékbeli célok eléréséért. Ezt a monotonitást persze nem mindenki viseli jól, így van, aki külső programokkal próbálja megkerülni a problémát például a World of Warcraft esetében. Őket most a Blizzard egy kicsit a sarokba állította gondolkodni.

Hirdetés

Tegnap tömegével tiltották ki a játékmenetet automatizáló programok, elsősorban botok felhasználóit. Akit először kaptak el ezért, az általában féléves bant kapott, míg a visszaesőket akár másfél évre is kitiltották a készítők. A csalást elősegítő eszközök fórumain ezt követően komolyan megugrott az olyan posztok száma, amik arról számolnak be, hogy a botokat és más programokat használó játékosokat kitiltották, amit persze a World of Warcraft játékosbázisának egy része nem kevés kárörömmel szemlélt.

Ugye ti nem használtok ilyesmit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!