Hirdetés

World of Warcraft - elindult a Tides of Vengeance második szezonja, megnyílt az új raid

|

Ma reggel óta Európában is kitárultak a Dazar'alor kapui, és megkezdődött a háború.

Hirdetés

Az ünnepi időszak előtt futott be ugyan a 8.1-es World of Warcraft: Battle for Azeroth frissítés, de a tartalom és a változtatások egy része eddig elzárva maradt. A maradék újdonságot a Blizzard tegnap este aktiválta az amerikai szervereken, ma pedig már Európában is elérhetőek.

Hirdetés

A Part 2 legnagyobb dobása a Battle of Dazar'alor nevű raid instance, ami természeténél fogva egy meglehetősen egyedi kaland lesz. A Horda a Zandalari főváros védőjét fogja játszani, az Alliance pedig a támadókat. Mindkét frakció külön bossokat kap, és az utolsó szakaszban fajt váltanak, hogy megküzdhessenek a másik oldal vezéreivel.

A raid 9 bossa várja a kalandozókat, akik normál nehézségi szinten 385-ös, heroic szinten 400-as lootot kaphatnak zsákmányul. A két alap nehézség már elérhető, míg a mythic szint és az LFR első szárnya jövő héten nyílnak meg.

A Mythic Keystone dungeonok is változtak egy új affixnek, a Reapingnek köszönhetően. Ez az affix +10-nél adódik hozzá a keystone-hoz, és hatásának köszönhetően a leölt nem-boss mobok meghatározott pontokon feltámadnak (eredeti életpontjuk felével), és rárontanak a partira.

A szellemek mellett Bwonsamdi minden boss után felbukkan, de nem csinál sok mindent addig, amíg le nem jár a dungeon időnk. Ha az óra leketyegett, és nem fejeztük még be a futamot, akkor eladhatjuk a lelkünket a loának, aki cserébe az életpontjainkat és a sebzésünket is megnöveli 20 százalékkal. Egyébként negatív hatása nincs a dolognak, azt leszámítva, hogy 2 órán keresztül nem köthetünk újra üzletet a halállal. A Mythic instákért járó jutalmak szintje szintén megemelkedett.

Mindezzel együtt az új PVP szezon is beindult, tehát mehet az öldöklés a mountokért és az új felszerelésekért.

A WoW játékosok hardcore részének most bőven lesz dolga a 8.1.5 érkezéséig, ami egyébként várhatóan a jövő hónapban lesz esedékes és hoz két új fajt, és rengeteg extra tartalmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)