Hirdetés

World of Warcraft - így néznek ki a Tides of Vengeance új szigetei

|

Havenswood és Jorundall kellemesen gótikus helyszínek lesznek, amelyeken új ellenfelek és új zsákmányok várnak majd.

Hirdetés

A World of Warcraft 8.1-es frissítése, a Tides of Vengeance meglehetősen brutális mennyiségű újdonsággal érkezik. Ezek között lesz két új sziget is, melyek az Island Expedition feature-t fogják bővíteni.

Hirdetés

Az első új helyszín egy Gilneashoz tartozó település, illetve kastély. Valami borzalmas történt itt, amiről egyelőre semmit sem tudunk, az biztos, hogy a helyiek meglehetősen barátságtalanul fogadják majd az érkezésünket.

A második sziget, Jorundall a Vrykul faj otthona, így abban a pillanatban, hogy kikötünk a szigeten, a hatalmas harcosok azonnal nekünk ugranak majd. A sziget egyébként a Bloodwake vrykul klán vezére, Jorun után kapta a nevét.

A szigeteken két új játékmechanika is lesz. Az első az Azerite Ruptures névre hallgató esemény: egyszerre csak Azerite fog feltörni a talajból, amit egy eszközzel megpróbálhatunk összegyűjteni. Amíg a gép dolgozik, addig nekünk meg kell védenünk azt a hullámokban érkező, Azerite-tól megerősödött ellenfelektől. Rare és Elite Rare szörnyek is ránk ugranak majd eközben, amelyek hullái bőséges adagot rejtenek majd az új ásványból.

Az Azerite Extractor hasonló elven működik: lecsapjuk egy térképen kijelölt helyre az önműködő bányagépet, ami passzívan termeli majd nekünk az Azerite-ot. Az egyetlen probléma, hogy az eszközt  és az Azerite folyamot az ellenfél ellophatja tőlünk, így érdemes lesz megvédeni azt.

Ezzel együtt jönnek Doubloon vendorok, akiknél az Island Expedition alatt összegyűlt érméket költhetjük el petekre, toyokra, transmogra, mindenféle cuki apróságra. Mindez a 8.1-ben érkezik majd, tehát december 12-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)