Hirdetés

World of Warcraft - már meg sem kell venned ahhoz, hogy játszhass

|

Eddig sem volt kifejezetten bonyolult belekeveredni a játékba, de ma még könnyebbé vált az indulás.

Hirdetés

A World of Warcraft a megjelenése óta ragaszkodik a havidíjas modellhez, ami önmagában keveseket riaszt, az már igen, hogy a havidíj mellé meg is kell venni a játékot. Ma ez változott: az alapjátékra már nem kell költeni.

Hirdetés

Ha beállítasz egy havidíjas előfizetést, akkor hozzáférsz az összes WoW tartalomhoz egészen a Legionig. A Battle for Azeroth tartalmakhoz a kiegészítőt már meg kell venni, de egy érdeklődőnek, elég ha csak befizetik az első hónapot az ismerkedéshez.

Mindeközben ma reggel az európai szervereken is élesedett a 8.0-s frissítés annak minden újdonságával és változásával. Ismerkedjetek és kísérletezzetek a BfA megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)