Hirdetés

A horda és a szövetség konfliktusa a valóságban folytatódik

|

A World of Wacraft: Battle for Azeroth felvezetéséhez a Blizzard összedobott négy cuki reklámot, melyek a valóságba viszik az online háborút.

Hirdetés

Oké, a World of Warcraft: Battle for Azeroth reklámok egyike sem ér fel Mr. T legendás felbukkanásával, de elég aranyosak ahhoz, hogy megérje végignézni őket.

Hirdetés

A Blizzard láthatóan szeretné visszatérni a Horde vs. Alliance konfliktushoz, és ezt a valóságban is szemléltetik a rövid videókban. Az első reklámból rögtön az derül ki, hogy a buszon sem mindegy, ki mellé huppanunk le.

A munkahelyi liftben is érdemes figyelni arra, hogy utazik velünk együtt az emeletek között. 

Nem lehet elég korán a gyerek fejébe vésni, hogy melyik az egyetlen igaz oldal. 

Végezetül kiderül, hogy van, aki inkább bőrig ázik, de akkor sem keres menedéket egy hordás esernyője alatt. 

Egyetlen kérdésem, hogy a harmadik videóban látott hatalmas plüss griffet, mikor és mennyiért tudom megrendelni. Amíg erre megkapjuk a választ addig készülhetünk a kiegészítő megjelenésére, ami augusztus 14-én lesz esedékes.

Ti melyik oldalt erősítitek majd a háborúban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)