Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth előzetes - amit a szigetek kifosztásáról tudni érdemes

|

A következő WoW kiegészítő egyik legizgalmasabb új lehetősége az ismeretlen szigetek felfedezése és kifosztása lesz. Ellenfeleink között nem csak szörnyek, de játékosok is lesznek.

Hirdetés

A szokásos Dungeon és Raid farmolás közé beférkőznek a feltérképezetlen szigetek is a Battle for Azeroth kiegészítővel. Ezek az instance helyek 3 fős, szerepkörtől független (tehát mehettek akár 3 gyógyítóval is) kalandok, amelyek véletlenszerűen generálódnak.

Hirdetés

Sziget fesztivál

A szigetek úgy működnek, hogy lesz 6-7 (megjelenéskor, de ez a szám bővülni fog) térképtípus, melyek időjárási körülményei, napszakai mindig változnak. Emellett lesz többféle ellenség típus, és egy ellenséges csapat is a szigeteken. Ezekből a tényezőkből a rendszer összerak egy kalandot, ahol az a célunk, hogy minél több Azerite-ot gyűjtsünk.

A játékmenet eltér a dungeonokban látott csőben futástól, mivel a szigeteket úgy oldjuk meg, ahogy akarjuk. Nem az a célunk, hogy eljussunk egy főellenségig, hanem hogy összeszedjünk adott mennyiségű Azerite-ot. Hogy ezt hogyan oldjuk meg, azt ránk bízza a játék.

Amikor mi megérkezünk a pályára, akkor a sziget túl oldalán az ellenséges frakció is be fog futni. Az ellenséges csapatot egy "advanced AI" irányítja. Ez azt jelenti, hogy az ellenséges 3 NPC viselkedési formái, képességei és céljai merőben mások, mint az egyszerű moboké. Az ő dolguk megnyerni az Azerite-ért vívott harcot, nem az, hogy minket megöljenek.

Ha mi elkezdjük bányászni a kőzetet, és mi vagyunk előnyben, akkor azt helyezik előtérbe, hogy minket zavarjanak, és ne engedjenek minket az Azerite dombokhoz. Ha fordított a helyzet, akkor a mi dolgunk lesz őket zavarni. A Blizzard szerint olyan lesz ellenük játszani, mintha igazi játékosok ellen mennénk. Amire egyébként szintén lesz lehetőség PVP módban.

Ember embernek

Folyamatosan figyelnünk kell majd a hátunkat, hogy bányászat és a mobok elleni harc közben ne szúrjon le minket egy ellenséges rogue. Az Island Expeditions mód lényege, hogy mindig változatos kalandot kínál majd, jutalmul pedig a cuccaink fejlesztéséhez használt Azerite-ot, és egyéb extrákat kapunk majd. A játékmódról egyébként tegnap egy fejlesztői napló is megjelent, nézzétek meg, érdemes:

A World of Warcraft: Battle for Azeroth megjelenése 2018. augusztus 14-én lesz esedékes PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)