Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - az új kiegészítőben még egyedibbek lesznek a kasztok

|

A Blizzard átdolgozza a kasztrendszert, aminek eredményeképp új skilleket kapunk, és csapatunk tagjai is még inkább egymásra lesznek majd utalva.

Hirdetés

A jelek szerint sok változást fog hozni a World of Warcraft legújabb kiegészítője, amiben a Szövetség és a Horda ismét egymásnak esik. A Blizzard csavar egyet a játék egyik alappillérének számító kasztrendszeren is.

Hirdetés

A stúdió egy hosszú bejegyzésben mesélt arról, hogy még nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a kasztok egyedi képességeire, így ösztönözve a játékosokat arra, hogy még jobban együttműködjenek csapattársaikkal, és kísérletezgessenek a különböző felállásokkal. Ez a gyakorlatban nagyjából annyit tesz majd, hogy kapunk új skilleket, de néhány régebbi képességet is visszaraknak a fejlesztők, és a talenteken is állítanak egy kicsit.

Szerintetek szükség van ezekre a változtatásokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)