Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - itt a megjelenési dátum, bájos a gyűjtői

|

Végre kiderült, pontosan melyik naptól kezdve harcolhatunk Azerothért, és az is, milyen extrákkal csábít a Collector's Edition.

Hirdetés

A Blizzard korábban annyit már elárult, hogy várhatóan nyáron, legkésőbb szeptember közepén kiadja a World of Warcraft következő kiegészítőjét, de ennél konkrétabbat máig nem volt hajlandó mondani.

Hirdetés

A Battle for Azeroth augusztus 14-én jelenik meg, és ekkor válnak elérhetővé a Dark Iron törpök és a Mag'Har orkok is, viszont a Kul'Tiran emberek és a Zandalari trollok csak később fognak csatlakozni. 

A gyűjtői kiadást szintén leleplezték. Ebben a kiegészítő mellett helyet kap egy keményborítós regény, melynek egyik felében a Szövetség, másik felében a Horda szemszögéből ismerhetjük meg az azerothi csatához vezető eseményeket. Ezek a sztorik egyébként online is olvashatóak lesznek, de mégiscsak jobb kézben tartani a könyvet. A betétdalokat tartalmazó lemez és egy érme mellett természetesen járnak digitális extrák is: a WoW-hoz egy Seabraid Stallion vagy egy Gilded Ravasaur mount (attól függ, alli vagy horda), egy Baby Tortollan pet jár, a Hearthstone-osok kártyahátlapot kapnak, a StarCraft II játékosai hordás és allis spray-t, a Heroes of the Stormmal játszók egy Primal Flamesaber mountot, az Overwatch-osok pedig egyebek mellett allis voice line-okat Torbjörnhöz, gesztusokat Tracerhez, valamint  spray-ket és ikonokat.

Hogy tetszik? Visszanéztek a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)