Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - vadonatúj hátasokra bukkantak az adatbányászok

|

Úgy tűnik, hogy elég sok különleges mountot fogunk kapni az új kiegészítőben.

Hirdetés

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Blizzard MMO-ja, ami idén megkapja legújabb, Battle for Azeroth nevet viselő kiegészítőjét. Számos új tartalomra számíthatunk, és a szorgos adatbányászoknak köszönhetően most meg is nézhetünk néhány elég menő hátast.

Hirdetés

Nemrég frissült a kiegészítő alfaverziója, így lehullt a lepel egy-két újdonságról, és az Icy Veins oldalára fel is került egy csomó új kép a Battle for Azeroth-ban elérhetővé váló mountok egy részéről. Így például kiderült, hogy crawg hátast is szerezhetünk majd.

Azok is örülhetnek, akik inkább a masinákat preferálják, ugyanis érkezik egy légpárnás goblin gép is. Illetve az adatbányászok találtak még egy goblin fejre hasonlító járművet is, de ez nem biztos, hogy a játékosok számára is elérhető lesz.

Végül pedig bemutatkozott két páncélozott raptor mount is, a Gilded Ravasaur és a Tomb Stalker.

Nektek melyik a kedvenc hátasotok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)