Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - elindult az első szezon, megnyílt az első raid

|

Ma nyíltak meg a BfA első end game tartalmai. Normál szinten már takarítható az új raid, és az LFR beosztás is kiderült.

Hirdetés

Augusztus 14-től mostanáig volt idejük a játékosoknak felszinteződni, reput farmolni és felkészülni az első raidre. Uldir az európai szervereken ma reggel nyílt meg, de nem ez az egyetlen újdonság, ami ma bekerült.

Hirdetés

World Bossok

A Blizzard szabadon engedte a Battle for Azeroth szabadtérben mászkáló bestiáit. Egyelőre 6 World Boss fogja váltani egymást Kul Tiras és Zandalar kontinensein, és mindegyikőjük 355-ös tárgyakat dobál majd. A levadászásukhoz keressétek a hozzájuk tartozó lila World Questeket.

Uldir Raid

Az első raid normál és heroic módjai mind elérhetőek. 8 boss vár benneteket, 355-től 370-ig terjedő szintű jutalmakkal.

Persze a normál és heroic módokhoz még mindig egy előre összerakott csapatra lesz szükség. A lazább WoW-osok LFR-ben takaríthatják majd ki az új raidet, de nekik még várniuk kell jövő hétfőig. Az LFR szárnyak ezúttal is két heti bontásban nyílnak meg: az első szárny jövő szerdán, tehát szeptember 12-én érkezik, utána pedig minden második szerdán egy újabb szárny nyílik meg.

A Mythic nehézségű Uldir jövő hét szerdán nyitja meg kapuit, az ottani szörnyek pedig 385-ös szintű cuccokkal várnak majd bennünket.

Mythic+ dungeon

Mától kezdődően a Mythic dungeonok elkezdik dobálni a keystone-okat, melyekkel elkezdhetitek darálni a Mythic+ szinteket. Ez azt jelenti, hogy egy dungeonhöz tartozó keystone-t használva annak egyre nehezebb verzióit nyomhatjátok le. A teljesítésért járó cuccok ereje a nehézségi szinttel együtt növekszik.

A Mythic+ rendszer is már szezonokra bontva működik, az első szezonban pedig egy új nehezítő, az Infested fogja kínozni a Mythic+ 10 felett küzdő játékosokat.

Warfronts

A Battle for Azeroth egyik legizgalmasabb újdonsága is megérkezett. A Warfronts egy 20 fős PvE játékmód, ahol egy adott terület irányításárt küzdhetünk frakciónk élén. Ezt az élményt a WarCraft III ihlette: nyersanyagokat fogunk gyűjteni egységeket fogunk képezni, fejleszteni fogjuk őket, aztán mehetnek is a darálóba. A feature kapcsán egy fejlesztői napló is érkezett.

PVP Season 1

Aki inkább a PvP-t szereti, az is elkezdheti a rangért való küzdelmet. Az aréna rendszer új jutalmakkal és két új arénával (Hook Point és The Mugambala) várja a harcosokat.

Akit érdekelnek az új end game tartalmak, annak nincs más dolga, mint bejelentkezni egy 120-as karakterrel. Ti mivel fogjátok tölteni a mai napot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)