Hirdetés

World of Warcraft - az új játékosokat csalogató program felkavarta a veteránokat

|

A Recruit a Friend néhány hónapja nyugdíjba ment, de hamarosan megújult struktúrával és jutalmakkal tér vissza.

Hirdetés

A World of Warcraft RAF programja alapvetően azt a célt szolgálja, hogy a veteránok meghívhassanak egy új cimborát, és együtt kalandozhassanak boldogan. A haverok több tapasztalati pontot kapnak, és egymás mellé teleportálhatnak, hogy sose kelljen szétválniuk.

Hirdetés

A fenti lehetőségek a hamarosan teljesen megújuló RAF rendszerben is visszatérnek, de rengeteg extra jutalom jár majd azoknak, akik meghívnak cimborákat (az új rendszerben már olyanokat is meghívhatunk, akik legalább 2 éve nem fizettek elő a játékra), és rábírják őket a tartós előfizetésre. Attól függően, hogy mennyi havidíjat fizetnek a meghívottjaink, kapunk majd bizonyos extrákat.

- 1 hónap: Rikki, egy majom pet
- 2 hónap: 1 hónapnyi játékidő
- 3 hónap: Explorer's Dunetrekker, egy kétfős teve hátas
- 4 hónap: Renowned Explorer cím
- 5 hónap: 1 hónapnyi játékidő
- 6 hónap: Stinging Sands kozmetikai fegyver enchant
- 7 hónap: Renowned Explorer's Tabard
- 8 hónap: 1 hónapnyi játékidő
- 9 hónap: Explorer's Jungle Hopper, egy két fős repülő hátas
- 10 hónap: Renowned Explorer's Rucksack, a játék első hátizsákja
- 11 hónap: 1 hónapnyi játékidő
- 12 hónap: Renowned Explorer's Attire, egy teljes transmog szett

Ezeket a jutalmakat megkapod, ha 1 meghívottad előfizet 12 hónapra, vagy 12 meghívottad előfizet 1-1 hónapra, vagy bárhogy. A lényeg, hogy az általad meghívottak befizetett havidíja 12 hónapra legyen elég, és ha esetleg még több hónapra fizetnének elő, akkor minden tovább 3 hónapért jár 1-1 hónap játékidő.

Ez a rendszer sokkal meggyőzőbbnek tűnik, mint a korábbi, ahol kaptunk egy hátast és egy hónap játékidőt, aztán csókolom. A rengeteg új jutalom azonban rengeteg kritikát is szült. Az ajándék cuccok ugyanis pofás kis Indiana Jones szettet adnak össze, és minden ajándék úgy néz ki, mintha kifejezetten a Uldumhoz és az Archeology munkakörhöz készült volna. Rengetegen nehezményezik, hogy a Blizzard ezeket a dolgokat gyakorlatilag egy fizetős rendszer mögé zárta, és nem Archeology jutalomként vezette be őket.

Azt is sokan kifogásolták, hogy most, hogy rengetegen játsszák a Classic verziót, a jutalmak semmit nem adnak ahhoz a változathoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)