Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - átdolgozná a Blizzard a raideket a hc guildek miatt

|

A csapat a hardcore játékosokra is gondol, de miattuk nem akarják tönkretenni a játékot a nagy többség számára.

Hirdetés

A legtöbb MMO-hoz hasonlóan a World of Warcraftban is nagy szerepe van a grindolásnak, a legelszántabb játékosoknak pedig rengeteg energiát kell belepakolniuk a raidelésbe, ha az élmezőnyben szeretnének maradni. A fejlesztők rajtuk is segíteni szeretnének az új kiegészítőben, de ez nem lesz egyszerű feladat.

Hirdetés

A split raid lényege az, hogy egy adott guild tagjai megpróbálják megszerezni egymásnak a legütősebb cuccokat, ehhez pedig arra van szükség, hogy mindenkinek legyen egy csomó alt karaktere, akikkel többször is ledarálják a raideket, hogy a maineknek kiessenek a legjobb cuccok. A játék rendezője, Ion Hazzikostas szerint ezt nem szórakozásból csinálja a hardcore réteg, hanem azért, hogy előnyhöz jussanak a többi guilddel szemben. Ebben pedig van is valami, ugyanis egy-egy új raid megjelenésével mindig elindul a verseny a top csapatok között, hogy vajon ki tudja a világon elsőként kipucolni az adott dungeont.

A srácok eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel a helyzettel, mert egy esetleges változás elronthatta volna a többiek, tehát a nem annyira hardcore rajongók játékélményét, azonban Hazzikostasnak és csapatának már van néhány ötlete a split raid megkönnyítésére a Battle for Azeroth-ban, amiket majd a béta során fognak tesztelni, és a játékosok visszajelzései alapján dől el, hogy végül bekerülnek-e vagy sem.

Ti mennyire vagytok hardcore játékosok a World of Warcraftban vagy bármelyik másik online címben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)