Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - Sylvanas nem csak egy főgonosz

|

A népszerű MMO producere elég érdekes dolgokat mesélt az új kiegészítő egyik központi szereplőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján joggal tűnhet úgy sok rajongónak, hogy a Blizzard a horda jelenlegi vezetőjét, Sylvanast jelölte ki a Battle for Azeroth gonoszának. Azonban ez közel sem így van, és a fejlesztők igyekeznek is tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

Michal Bybee, a játék senior producere a Eurogamernek nyilatkozott a World of Warcraft új kiegészítője, illetve pontosabban az egyik főszereplő kapcsán. A Warbringers: Sylvanas videó miatt sok játékos gondolja úgy, hogy a horda vezetőjéből egy egysíkú gonosz karakter lett.

A producer szerint sokkal többről van itt szó, és ha olvastátok a kiegészítőt felvezető történeteket, akkor talán tisztában is vagytok a dolgokkal. Bybee szerint azért is jelent komoly kihívást a sztori megalkotása, mert nem csak a játékon belül zajló események tartoznak bele a történetbe, hanem például azok az olvasmányok is, amiket a Blizzard közzétesz a rajongóknak.

A fejlesztő úgy gondolja, van mélysége Sylvanas karakterének, de ezt néha nem veszik észre az emberek, mert előfordulhat, hogy nem olvasták a kiegészítőhöz kapcsolódó írásokat.

Természetesen még nem ért véget Sylvanas története, és Bybee szavaiból is az derült ki, hogy akad még mesélnivalója a Blizzardnak, ám érthető módon a producer nem árult el pontos részleteket a kiegészítő sztorijának folytatásáról.

Nektek mi véleményetek Sylvanas karakteréről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)