Hirdetés

A sztoriírókat zaklatják a World of Warcraft feldühödött rajongói

|

Végére ért Sylvanas kampánya a Night Elf otthon ellen, és kiderült hogyan égett le Teldrassil. A rajongók pedig nem örülnek.

Hirdetés

A következő sorok értelemszerűen spoilereket tartalmaznak a War of Thornes küldetéssorra és a Warbringers: Sylvanas animációs videóra vonatkozólag. Aki ezeket kihagyta az először pótolja, aztán térjen vissza a cikkre.

Hirdetés

A küldetés végén és a videóban egyértelművé válik, hogy Sylvanas, leginkább dühből égette le Teldrassilt, a Night Elf otthont. Mivel addigra ott már csak civilek laktak, gyakorlatilag egy értelmetlen népirtás tanúi lettünk. Ennek nyilván az Alliance sem örül, de a horda játékosai aztán pláne, akik nevüket adták ehhez.

Az események után rengeteg rajongó úgy érezte, hogy a legmegfelelőbb cselekedet a WoW írói csapatának zaklatása, fenyegetése és szidalmazása. Leginkább Christie Golden, a könyvek írója kapta a sarat.

Rengetegen lusta, kiszámítható és kicsit sem érdekes sztorivezetésként fogják fel a történteket. A kritika ugyan jogos bizonyos szempontból (valóban nem kellett volna a "na vajon ki tette" kampány, amit a küldetéssor előtt csinált a Blizzard), de a zaklatás értelmetlen és szánalamas reakció, amit a WoW subreddit is kihangsúlyozott. Nektek mi volt a véleményetek a sztori kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)