Hirdetés

World of Warcraft - minden, amit tudni kell a 8.1-es frissítésről, a Tides of Vengeance-ről

|

Tegnap este élő adásban mesélt Ion Hazzikostas a háború folytatásáról.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth augusztusban érkezett, így számítani lehetett arra, hogy szeptember környékén már tudni fogunk dolgokat a 8.1-ről. A Blizzard mindent bejelentett, és nem óvatoskodik a mennyiséggel.

Hirdetés

Tides of Vengeance

Ezzel a címmel érkezik a kiegészítő, és ez a cím jelöli majd a War Campaign következő fejezetét is. Mostanra mindkét frakció felépítette apró bázisait az ellenség kontinensén, a háború pedig teljes erővel beindul a 8.1-ben. Új küldetéseket kapunk, melyek közvetlen hatással lesznek a sztori cselekményére, illetve rengeteg új World Questet és egy Incursions nevű rendszert is élesítenek, ami hasonló lesz a légiós inváziókhoz. Az ellenséges frakciók megtámadnak majd bizonyos régiókat, és nekünk kell megvédenünk őket. Ez kifejezetten szintezésben segít majd.

A Tides of Vengeance egyébként több főkaraktert is elővesz. Lesznek küldetésszálak Saurfanghoz (legutóbb börtönben láttuk), Tyrandéhoz (legutóbb Teldrassil ostrománál láttuk), és Vol'Jinhoz (legutóbb egy urnában láttuk Pókember stílusban lazulni) kötődően.

Heritage Armor

Minden faj kap különleges transmog páncélokat, kezdve a törpékkel és Blood Elfekkel. Ha ezekből a fajokból rendelkezünk egy maximum szintet elért karakterrel, akkor egy egyszerű küldetéssor teljesítése után megszerezhetjük a felszerelést. 

Új Warfront: The Battle for Darkshore

A Warfront rendszer egy új zónával, Darkshore-ral bővül. Itt egy Forsaken vs. Night Elf csatában vehetünk majd részt. Rengeteg új mechanika, épület és egység segíti majd a támadó erőket.

Akárcsak a többi Warfront zóna esetében, úgy itt is a zónát aktuálisan uraló frakció új, rare szörnyeket vadászhat és küldetéseket teljesíthet.

Island Expeditions

Jön két új sziget, Jorundall és Havenswood, melyek új eseményekkel és ellenfelekkel várják majd a felfedezőket. Az Island rendszert egy kicsit finomítani fogják a 8.1-ben. Több akciót, és bőségesebb jutalmazást szeretnének a fejlesztők.

Új raid: Siege of Zuldazar

A 8.1 egyik fő újdonsága lesz a Zuldazarba bekerülő raid zóna, ahol 9 boss várja majd a játékosokat. Mindkét frakciónak teljesen egyedi élmény lesz: az Alliance megszállóként érkezik Jaina oldalán, a Horda pedig védelmezőként szerepel.

Új raid: Crucible of the Storms

Akárcsak a Legionben a Trial of Valor, a Battle for Azeroth is kapni fog egy mini raidet, ami ezúttal két bosst kínál majd. Ez a raid Zuldazar után érkezik, és a Stormsong alatt rejtőző titkokat fedi fel. A sztorihoz kapcsolódóan új küldetések is megjelennek, hogy a hordások is megtudhassák mi folyik ott (Stormsong egy szövetséges fejlődő zóna).

Szövetséges fajok

Jönnek a Zandalari trollok és a Kul'Tiran emberek. Mindkét új szövetséges a Zuldazar raid után áll be a frakciója mögé. Ahhoz, hogy ezekkel a fajokkal játszhassunk, végig kell pörgetnünk az összes War Campaign küldetést (köztük a Tides of Vengeance sztorikat), és Exalted szintet kell elérnünk a Zandalari Empire/Proudmoore Admiralty frakciókkal.

A fenti újdonságokon túl rengeteg játékrendszerbeli finomítást is kapni fogunk. Új Heart of Azeroth traitekre, egy új Pet Battle dungeonre, új receptekre és kasztegyensúlybeli változtatásokra is számíthatunk. A reputáció rendszere is kicsit változik annyiban, hogy a repukhoz kötött transmog tárgydarabokról lekerülnek a repuzárak, és minden karakterrel használhatjuk majd őket, ha bekerültek a gyűjteményünkbe.

A 8.1-es frissítés a hét második felében felkerül a World of Warcraft tesztszervereire, így utána még többet tudunk majd, de egyelőre ez így is meglehetősen meggyőzőnek tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)