Hirdetés

World of Warcraft - megérkezett a Tides of Vengeance csomag

|

Ahogy minden WoW frissítés, úgy a 8.1 is rengeteg tartalmat kínál. Ezeknek csak egy része érhető el a patch élesítésének napján, ezért összeszedtük, hogy mit csinálhattok a játékban már ma.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth - Tides of Vengeance ott veszi fel a fonalat, ahol a kiegészítő elején a Horda és a Szövetség elengedte azt. Tyrande bosszút akar, Saurfang pedig a Horda új irányán lamentál a börtönben. Ez a két sztoriszál áll a középpontban a 8.1 tartalom elején.

Hirdetés

Amint letöltöttétek a szükséges fájlokat és beléptek a játékba, a Szövetség oldalán álló karakterek kapnak egy üzenetet Tyrande baglyától, hogy találkozzanak vele Stormwindben, mert harcba menne. Az így induló küldetéssor végigvezeti a játékosokat a Battle for Darkshore Warfront történetén, és a végén elérhetővé teszi a Night Warrior szemeket és bőrszínt a Night Elf karakterszerkesztésben és a borbélynál.

Az új Warfront azonnal elérhető a Szövetség számára, akik 385-ös felszereléssel lehetnek gazdagabbak a harcok után. A Hordának kicsit várnia kell az újdonságra, mivel a következő 1 hétben a Szövetség harcolhat Darkshore-ért. A Warfrontban való részvételért egyébként már jár az egyik új fizetőeszköz, amivel extra cukiságokat lehet venni a kikötőben.

Az Island Expeditions rendszer is bővült két új szigettel, illetve ez a játékmód is kapott egy új fizetőeszközt, amivel állatkákat, hátasokat és cuki toyokat lehet kiváltani. A War Campaign is folytatódott mindkét oldalon, így érdemes lesz meglátogatni a frakciótokhoz tartozó hajót a küldetéssorok elindításához.

A következő hetekben még megnyílik a Saurfang küldetéssor, elkezdhettek Paragon Reputationt gyűjteni a Paragon ládák megszerzéséhez, kitárja kapuit az új raid, és megjelennek az első Incursions pontok. A szinteződés is sokat gyorsult, illetve a Blood Elf és törpe heritage páncélok is bekerültek. Lesz miért benézni Azerothra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)