Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - békákon ugrunk a csatába

|

A következő World of Warcraft kiegészítő rengeteg új feature mellett új hátasokat is hoz.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth jelentősen megdobja majd Azeroth élővilágát. Lesznek új állatok, és lesznek állatok, melyek új textúrákat és animációkat kapnak. A békák nem csak megszépülnek, de bizony akadnak majd meglovagolható változataik is.

Hirdetés

Toad hátasból érkezik több változat is, és mivel a küllemük meglehetősen elüt a lovakétól, így a mozgáskultúrájuk is jelentősen másmilyen lesz. Ebben a videóban láthatjátok, ahogy ugrálva halad a kis drága.

Mivel a modellt a Battle for Azeroth alfából túrták elő az adathalászok, így még nem tudni, hogy pontosan milyen sebességgel közlekedik majd (az alfa placeholder tárgy, ami hozzáadja a békát a gyűjteményedhez, egyelőre nem jelöli a sebességét). Nyilván a biztonságos tipp a 100 százalékos gyorsítás lenne, de nincs kizárva, hogy az ugrálás miatt gyorsabban közlekedik majd, mint egy alap hátas.

A fura modellű mountok között még igazán érdekes a hatalmas brontosaurus, amit a lenti videóban megnézhettek. Sajnos az animációi még nincsenek benn a játékban, így csak a statikus 3D-s textúrahalmazt láthatjátok (ami egyébként lóként nyerít fel idézéskor, mivel még a hangjai sincsenek meg).

Lesz tehát mire vadászni a Battle for Azerothban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)