Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - a világ legjobb guildje is streameli majd az új raidet

|

Élőben izgulhatjuk végig a world firstért folytatott harcot.

Hirdetés

Mire a legtöbben eljutnak oda, hogy nekivágjanak az új raidnek, már rengeteg írott és videós taktika van a neten, amiből lehet tanulni. De az elsőknek ez a luxus nem adatik meg.

Hirdetés

Éppen ezért általában hatalmas titkolózás övezi ezeket a próbákat, a guildek értelemszerűen semmit nem akarnak kiadni a kezükből, nehogy egy másik csapat az általuk nagy nehezen kidolgozott taktikát felhasználva szerezze meg az első helyet. Ez azonban most megváltozik.

A világ legjobb guildje, a Method bejelentette, hogy az új raidet végig streamelik majd. Rengeteg wipe-ra lehet számítani, ugyanakkor ez a kisebb guildeknek is érdekes lehet, hiszen nemcsak az adott harcot, hanem általános dolgokat is megtanulhatunk a világ legjobbjaitól. A streamek kedden kezdődnek majd a Method Twitch csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)