Hirdetés

Új animációs kisfilmek vezetik fel a World of Warcraft: Battle for Azeroth történetét

|

A kiegészítő három fontos szereplője (Jaina, Azshara és Sylvanas) mind saját epizódot kapnak a következő hetekben.

Hirdetés

A Blizzard a Legion előtt rengeteg sztoridarabbal pörgette a hype-ot, így valami hasonlót vártunk a Battle for Azeroth megjelenése előtt is. Mint kiderült nem kellett csalódnunk a csapatban: a három képregény után hamarosan 3 új animációs kisfilmet is kapunk Warbringers címmel.

Hirdetés

A három epizódból kettőre lehetett számítani. Mind Jaina Proudmoore, mind pedig Sylvanas Windrunner fontos szereplője az univerzumnak, és komoly reflektorfényt kapnak a kiegészítőben. Azshara viszont a Legionbeli felbukkanását leszámítva nem kapott túl sok szeretet mostanában, így kifejezetten örülünk annak, hogy a következő hetekben róla is többet tudhatunk majd meg.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth eseményeit és játéktechnikai újdonságait felvezető frissítés holnap érkezik az európai szerverekre. Maga a kiegészítő egy hónap múlva jelenik meg, így addig biztosan rengeteg sztori tartalmat fogunk kapni még a Blizzardtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)