Hirdetés

World of Warcraft - Azshara még a vesztében is királynő

|

A Warbringers széria utolsó epizódjában láthattuk Azshara királynőt, ahogy egy hallal alkudozik.

Hirdetés

A gamescom 2018 Blizzard részlegének talán legnagyobb dobása volt az Azshara Warbringers videó, amiből megtudhattuk, hogy hogyan lett az egykori elf birodalom királynőjéből a nagák úrnője.

Hirdetés

A videó elején látható, ahogy több ezer évvel ezelőtt, az első légió inváziója után megtörik a világ. A Kalimdort ért Sundering során Azshara birodalmát elöntötte az ár, a királynő pedig szembetalálkozott egy istennel, akit a titánok zártak a hullámok alá még Azeroth őskorában.

Ez volt az utolsó felvezető videója a World of Warcraft: Battle for Azeroth főszereplőinek. Korábban már láthattátok Jaina énekét, és Sylvanas hadjáratát. Innentől már csak azt várjuk, hogy befusson a raid, amiben szembetalálkozhatunk a királynővel és a naga seregeivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)