Hirdetés

World of Warcraft - Jaina énekben mondja el történetét

|

A lecke, amit hamarosan az egész horda megtanul majd: rettegd a tenger lányát.

Hirdetés

Jaina Proudmoore lesz az Alliance egyik főbb vezetője a World of Warcraft: Battle for Azerothban, így természetesen a háromrészes Warbringers animációs sorozat egyik epizódja is őt illeti meg. A zenés videóban saját történetéről énekel.

Hirdetés

Kul Tiras emberei nem nézték jó szemmel, ahogy vezérük lánya a horda oldalán állt sok évvel ezelőtt, és részese volt a saját apja meggyilkolására indított kampánynak. Az árulás óta sok minden történt, és most Jaina hazatér, hogy szembenézzen testvérei haragjával és segítségüket kérje a horda elleni háborúhoz.

A dal eredeti angol verzióját Laura Bailey, Jaina szinkronhangja énekelte fel, a zenét pedig Robert Brooksnak köszönhettük. Akinek tetszett a dal annak ajánljuk, hogy halhassa végig a többi nyelven is. Érdemes:

Német

Spanyol

Orosz

Francia

Olasz

A Warbringers sorozatban még két epizódra számíthatunk, Sylvanas és Azshara főszereplésével. Mindez a Battle for Azeroth történéseit vezeti fel, ami augusztus 14-én jelenik majd világszerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)