Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - stratégiai játékok ihlették a Warfronts módot

|

A Battle for Azeroth tematikája kiváló táptalajt nyújtott egy új játékmódnak, amiben 20-an fogunk a csatatérre vonulni és bázisokat építeni.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth egyik új end game tartalma a Warfronts mód lesz, amiben 20 fős csapattal fogunk harcolni NPC seregek ellen. Ez eddig akár egy raid is lehetne, de a Warfronts abban különbözik, hogy el kell küldenünk majd parasztokat bányászni, építkezni, aztán katonákat kell edzenünk.

Hirdetés

Gyakorlatilag egy RTS élményt fogunk kapni a WoW-ban. Nem egy WarCraft IV, de a tematikába bőven beleillik, és érdekes újdonság lesz majd. A játék vezető fejlesztője, Ion Hazzikostas elmondása szerint kimondottan a stratégiai műfaj érzetét akarták a kiegészítőbe csempészni.

"Ihletért a klasszikus RTS-ek gyökereihez fordultunk. Ez tűnt a legjobb ötletnek."

A karaktereknek nem annyi lesz a dolguk, hogy berohannak, kinyírnak mindenkit és összeszedhetik a zsákmányt. Egy-egy ilyen Warfronts csata több fázisból áll, és mi csak az utolsóban fogunk nekirohanni az ellenségnek.

A Warfronts jutalmazási rendszere és hossza még mind kérdéses, ezeket majd a bétában fogják finomítani a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)