Hirdetés

World of Warcraft - az égből támadt vissza az Alliance a BfA eddigi legnagyobb PVP viadalában

|

Anduin lovagjai a Boralus melletti hegyről lerepülve vágtak vissza a zöld bőrű megszállóknak.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth megjelenése óta nem volt ekkora háború a játékosok között. Az egész onnan indult, hogy egy hordás raid ostrom alá vette a szövetség új fővárosát.

Hirdetés

A csapat viszonylagos ellenállás nélkül lefoglalta Boralust, lemészárolt minden ott állomásozó őrt, a játékosokat pedig a meglepetés erejével mosták el. Az egész harc egy egyoldalú mészárlás volt egészen addig, amíg egyszer csak már nem volt az.

A sztoriról a /r/WoW egyik lelkes tagja, BennyWoW mesélt, aki Stormwindben lazulás után egy kis World PVP-re vágyott. Néhány perccel később többet kapott, mint amire számított.

"Pont belebotlottam egy nagyobb csapatba, akik erősítést kerestek Boralus védelmére. Csatlakoztam hozzájuk, elteleportáltam Boralusba, aztán láttam, ahogy futnak fel a város mögötti hegy oldalán."

Anélkül, hogy tudatában lett volna, BennyWoW részesévé vált az Anduin Knights tervének. Az Anduin Knights egy hardcore PVP guild, amit onnan ismerhettek fel, hogy mindig fehér griffekkel repülnek csatába.

Amikor felértek a hegyre Benny kihasználta hunter képességeit, és az Eagle Eye varázslattal benézett a városba. A helyzet katasztrofális volt.

"Rengeteg hordást láttam rohangálni a kikötőben."

A horda eddigre már eléggé otthon érezte magát ahhoz, hogy teljes lelki nyugalommal gyilkolja le a tudatlanul arra tévedő játékosokat, és a feléledő NPC-ket. Arról fogalmuk sem volt, hogy közben mögöttük az Alliance már a visszavágást tervezi.

Az Anduin Knights terve az volt, hogy a hozzájuk csapódott srácokkal együtt Gliderekkel berepülnek a városba, és egy meglepetés csapással eltakarítják az ellenséget.

"Fogalmuk sem volt mi történik, nem láttak jönni minket."

BennyWoW megörökítette a csapás pillanatát.

A videót megosztó Reddit topikban több hordás játékos is elmesélte, hogy eközben mi történt a másik oldalon.

"Nem láttuk jönni a srácokat egészen addig, amíg valaki teljes pánikban be nem kiabálta, hogy 'GLIDEREKEN VANNAK'."

Ugyan számok tekintetében a két oldal nagyjából egyenlő volt, a harc nem tartott sokáig. Az Alliance néhány perc alatt szétoszlatta a betolakodókat.

"Végig azt kiáltoztam magamnak, hogy 'úristen ez mekkora a király' 'hát ilyen a világon nincs'!"

Benny hozzátette, hogy neki ez volt a legnagyobb World of Warcraft élménye valaha. A Burning Crusade óta nem játszott, és most csak a BfA kedvéért tért vissza. Neki mindenképpen megérte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)