Hirdetés

Ismét leállított egy privát szervert a Blizzard

|

A stúdió folytatja az illegálisan üzemeltetett World of Warcraft szerverek elleni harcot, most a The Burning Crusade kiegészítőt futtató Hellground esett áldozatául a hadjáratnak.

Hirdetés

Nagy visszhangot kapott a játékosok körében, amikor a Blizzard bezáratta a Nostalrius legacy szervert, és az utódjaként szolgáló Elysium körül is volt már probléma. Most úgy tűnik, hogy a stúdió az első kiegészítő rajongóit vette célba és az első csapást már be is vitte.

A The Burning Crusade-re épült Hellgroundon napi szinten több ezren játszottak, aztán egyik napról a másikra az egész szerver és a weboldal is elérhetetlenné vált, csak a Discord csatornájuk maradt meg.

Mint kiderült, a Blizzard állt a dolog mögött, levelet írt a szerver szolgáltatójának, aki azonnal leállította az egészet. Sokan azt állítják, hogy a stúdió fel sem vette a kapcsolatot az adminokkal, máshol pedig pont az ellenkezője olvasható, így erről még nincsenek pontos információink.

Kíváncsian várjuk, hová vezet ez az egész huza-vona.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)