Hirdetés

World of Warcraft - lebutítják a boostolt karaktereket

|

A Warlords of Draenorral érkező booster rengeteg korlátozást tartalmaz majd, amely igencsak megnehezíti majd a tapasztalt játékosok életét.

Hirdetés

A World of Warcraft:Warlords of Draenor kiegészítőjében egy karaktert azonnal 90-es szintre ránthatunk majd, a többi karakter felhúzásáért viszont karakterenként 60 dollárt kell fizetnünk. Az így felszintezett karakterek teljes potenciálja azonban nem áll majd azonnal rendelkezésünkre, csak fokozatosan kapjuk meg a képességeket.

Ion Hazzikostas a Eurogamernek mondta el, hogy pontosan hogy is találták ki a bostert. "Az ilyen módon felhúzott karakterek csak néhány képességgel rendelkeznek azok közül, amelyeket normál esetben egyébként birtokolniuk kellene. Képzeljünk mondjuk el egy Mage-et, akinek mindössze a fireball, polymorph és frost nova képességek állnak rendelkezésére" - mondta el a fejlesztő.

A skilleket valahogy úgy kapjuk majd meg, mint anno a Deathknight esetében: folyamatosan oldják fel a képességeket, így szintenként nem csak újakat kapunk, hanem azokat is, amelyekkel egyébként már rendelkeznie kellene a karakternek. Azért döntöttek emellett a megoldás mellett, hogy ha valaki számára ismeretlen kasztot indít, akkor se kelljen egyszerre 50-60 képesség használatát megtanulnia, hanem folyamatosan, apránként ismerkedhessen meg az adott kaszt skilljeivel.

A megoldás valóban jól jöhet azoknak, akik korábban sosem próbált karaktert szeretnének játszani, de a tapasztalt játékosok számára kifejezetten idegesítő lehet, hogy egy nagyon limitált eszköztárral kell nekiesniük a kiegészítőnek.

Ti mit gondoltok a megoldásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)