Hirdetés

World of Warcraft: Cataclysm - 3,3 millió példány eladva az első napon

|

Sejthettük, hogy elég sok el fog menni belőle, de úgy néz ki, sikerült csúcsot döntenie.

Hirdetés

A Blizzard bejelentése szerint a megjelenés napján több, mint 3,3 millió példányt adtak el a World of Warcraft: Cataclysmból.

A Blizzard szerint ezzel minden idők leggyorsabban eladott PC-s játékává vált. Az eddigi csúcstartó a Wrath of the Lich King volt, amelyből "csupán" 2,8 millió darabot adtak el az első napon.

A Blizzard beleszámolta az eladásokba az előrendeléseket is, de a sajtóközleményből nem derül ki, hogy mennyi World of Warcraft: Cataclysm kópiát adtak el ezzel a módszerrel. A Blizzard júliusban a megjelenését követő 48 órában 1,5 millió példányt adott el a StarCraft II-ből. Ez az adat egy hónapra vetítve 3 millió lett.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)