Hirdetés

World of WarCraft - Icecrown Citadel infók

|

A tegnapi napon kiderült némi infó az új World of Warcraft végső csatájáról.

Hirdetés

A 3.3-as patch legjobban várt újdonsága az Icecrown Citadel lesz, ahol végre beverhetjük Arthas orrát. Szerencsére azonban nem csak ennyi lesz a téma, hanem egy igazán epikus küzdelemben vehetünk részt.

Icecrown Citadel nem csak egy instance lesz, hanem több részből áll. A nagyobb guildek számára ott lesz egy 10/25-ös négyszintes dungeon, melyben akár repülőre is pattanhatunk, sőt a negyedik szint több szárnyra oszlik. Jó ideig elleszünk, amíg mind a 12 boss-t kinyírjuk. Mindezek mellett egy csomó új ötfős instance is bemutatkozik, ahol összesen 8 boss lakik, de ezeket nem lehet csak úgy leverni. Hosszú küldetéssorozat "jutalma" egy-egy nagyfőnök, miközben a WoW prominens karaktereivel is kapcsolatba kerülünk. Hogy mindig legyen partner az "instázáshoz", a Blizzard bevezeti a cross-server party-t, ami körülbelül úgy működik majd, mint a jelenlegi Battlegrounds rendszer. Beállunk a sorba, aztán ahogy megvan elég ember, mehet a menet. Sajnos mindezen újítások már nem érkeznek meg idén, de addig legalább lehet az újhullámos Onyxia-t farmolni....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)