Hirdetés

World of Warcraft Classic - zseniális videó ünnepli a megjelenést és a játék 15 évét

|

Ha esetleg kéne még egy ok arra, hogy miért érdemes újra teljesen elmerülni a WoW-ban, akkor nézzétek csak meg ezt a nótát.

Hirdetés

A mai naptól hivatalosan is elstartolt a World of Warcraft Classic, és akkora tömeg rontott rá egyből a játékra, hogy jelenleg sorban kell állni egy mob megöléséhez is. Ha esetleg ti nem csábultatok volna még el a nagy visszatérésre, akkor lehet, hogy pont az alábbi videó rabolja el a szíveteket, mivel ez az anyag tökéletesen ünnepli meg a 15 éves World of Warcraftot. 

Hirdetés

Nem mellékesen a videóban több másik vendégszereplő mellett felbukkan Kristian Nairn, azaz a Trónok harca sorozat Hodorja is, aki köztudottan hatalmas WoW-rajongó. Minden bizonnyal jelenleg ő is épp vadul nyúzza a World of Warcraft Classicot, én pedig egyedül azt bánom, hogy temérdek munka vár még a héten, így egyelőre csak távolról tudom figyelni a pajtásokat, akik már undead warlockokat és troll mage-eket irányítva járják a vidéket. 

Ti milyen karakterrel ugrottatok neki a World of Warcraft Classicnak? Meséljetek nyugodtan arról is, hogy ti kiszúrtátok-e a videó összes vendégszereplőjét! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)