Hirdetés

Még idén kipróbálható lesz a World of Warcraft Classic

|

Aki nosztalgiázna, annak mindenképp érdemes lesz befizetni a BlizzCon virtuális jegyére.

Hirdetés

November első napjaiban zajlik majd az idei BlizzCon, ahol valószínűleg szó esik valami Diablóval kapcsolatosról, és hallhatunk pár szót a kiadó többi játékának jövőjéről is.

Hirdetés

Aki nem tud Anaheimbe utazni és személyesen ott lenni, idén is válthat virtuális jegyet 49,99 dollárért cserébe, mellyel egyrészt követhetők az előadások és események élőben, másrészt jár hozzá egy rakás, a WoW-ban, a StarCraft II-ben, a Heroes of the Stormban, a Hearthstone-ban, a Diablo III-ban és az Overwatchban beváltható digitális loot. Idén ezt még egy extrával megtoldják: a World of Warcraft Classic demójával, amit a jelenlévők a helyszínen próbálhatnak ki, a virtuális jegy tulajdonosai meg otthon. Egy hordás és egy allis kezdőzónában lehet questelgetni. A demó november 2-től november 8-áig él majd.

Valószínűleg a WoW Classic kapcsán is bejelentenek majd egy csomó mindent, például a megjelenés várható idejét, vagy az árazását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)