Hirdetés

World of Warcraft Classic - 6 fázisban élesedik majd a tartalom

|

Azt eddig is tudtuk, hogy a Blizzard szakaszosan nyitja majd meg a Classic WoW high-end tartalmait, de most egy kicsit pontosabb infót is kaptunk ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Ha minden jól megy, idén nyáron visszatérhetünk abba az Azerothba, amiről sokan több mint 10 éve álmodozunk. Akkor még nagyon más volt a játék, és ha most egyszerre minden tartalom elérhető lenne, valószínűleg gyorsan átgyalogolnának rajta a HC guildek.

Hirdetés

De nem így lesz, ugyanis az eredeti megjelenéshez hasonlóan ezúttal is apránként enged majd be minket a Blizzard. Eddig például azt hittük, hogy Dire Maul már a rajtnál elérhető lesz (ez gear és farmolás szempontjából is fontos) Korábban lépcsőt ígért a Blizzard, de most ezt kicsit jobban szétszedték, így BWL és ZG nem egyszerre jönnek.

1. fázis
Molten Core
Onyxia
Maraudon

2. fázis
Dire Maul
Azuregos
Kazzak

3. fázis
Blackwing Lair
Darkmoon Faire
Darkmoon kártyák

4. fázis
Zul'Gurub
Zöld sárkányok

5. fázis
Ahn'Qiraj kapunyitás
Megnyílik Ahn'Qiraj, amikor a játékosok összegyűjtik a dolgokat 
Átalakul a loot: Tier 0.5 bevezetése, Relic-ek bevezetése, drop rate és helyszín módosítások

6. fázis
Naxxramas
Scourge invázió

Pontos időpontokat egyelőre nem tudunk, ebbe valószínűleg dinamikusan bele fog nyúlni a Blizzard, amikor úgy érzik, hogy eljött az idő.

Ha tényleg elrajtolnak a szerverek július 16-án, akkor már csak 126 nap és 12 óra van hátra. De hát ki számolja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)