Hirdetés

World of Warcraft Classic - elindul az Alterrac Valley tesztelése

|

Péntek este egy időre le is állítják a béta szervereket, hogy mindenkit ide tereljenek.

Hirdetés

Hétről hétre egyre több ember kerül be a World of Warcraft Classic bétájába. A Blizzard nemrég 40-re emelte a szint limitet, és jó ideje próbálgatják már a szerencsések a Warsong Gulch és Arathi Basin meccseket. Most eljött az ideje valami újnak.

Hirdetés

Hogy a lehető legmagasabb fordulatszámon pörögjön a World of Warcraft legnagyobb, 40v40 battlegroundja, helyi idő szerint péntek este 11-kor leállítják a most aktív béta szervereket, és megnyitják a Field of Strife-ot. Itt rögtön 58-as karaktereket generálhatunk, amik a fővárosokban kezdenek, ahonnan nem is mehetünk ki. De ha valaki mégis kijut, nem lesznek se npc-k, se szörnyek a világban, és fejlődni sem lehet semmilyen módon, szóval nem nagyon van értelme. Kapunk megfelelő szintű felszerelést, mountot, illetve némi aranyat ahhoz, hogy próbálgassuk a különböző talenteket.

Az Alterrac Valley tesztelés egészen hétfő este 7-ig tart, ekkor állítják majd vissza a béta szervereket, úgyhogy a hétvégén minden streamer ezeket a meccseket fogja pörgetni, érdemes benézni a streamekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)