Hirdetés

World of Warcraft Classic - a héten lelövik a bétát, de lesz még egy masszív teszt

|

A szerencsések még péntekig tesztelhetik a játékot, utána lekapcsolják a szervereket.

Hirdetés

Másfél hónap (egész pontosan 49 nap, 4 óra és 22 perc, de ki számolja...) van még hátra a World of Warcraft Classic megjelenéséig, az elmúlt közel két hónap alatt pedig több ezer játékos vett részt a játék tesztelésében, hogy segítsenek a Blizzardnak kiszűrni az öszvér kliensből adódó hibákat.

Hirdetés

A legfeljebb 40. szintig fejlődő karakterekkel is több mint 17 ezer bejelentést adtak le különböző hibák kapcsán a játékosok, aminek köszönhetően több száz egyedi hibát sikerült izolálni. Sokan abban reménykedtek, hogy tovább emelik majd a maximális szintet, a Blizzard azonban a legmagasabb szintű zónák tesztelését már egy belsős csapatra bízza, a szervereket pedig július 12-én leállítják.

Az utolsó napra terveznek még egy nagyszabású eseményt, úgyhogy érdemes lesz bekapcsolódni a streamekbe (nem lepődnénk meg, ha Ragnaros megjelenne Stormwindben). Július 25-26-án (az eredeti terveken egy kicsit módosítva) még tartanak egy stressz tesztet, így van rá esély, hogy olyanok is belépjenek, akik eddig nem kaptak meghívót, de nem ez fogja megkedveltetni veletek a játékot, ha kimaradt a vanilla WoW az életetekből. A hivatalos rajt augusztus 27-én esedékes, augusztus 13-tól viszont már elkezdhetjük lefoglalgatni a neveinket.

Ti a régi mainetek nevével indítotok majd karaktert, vagy valami egészen mást választotok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)