Hirdetés

World of Warcraft Classic - már 40. szintig lehet fejlődni a bétában

|

Nemcsak a szintlimitet emelték meg, egy új battleground is bekerült a játékba.

Hirdetés

A legnagyobb streamerek már szinte mind bent vannak a World of Warcraft Classic bétájában, ami ennek köszönhetően a rajt óta folyamatosan ott van a Twitch legnézettebb játékai között. Bár eddig csak 30. szintig lehetett fejlődni, ez nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy lenyűgöző dolgokat csináljanak.

Hirdetés

A korlátozás abban sem akadályozta meg őket, hogy kitakarítsák Scarlet Monastery Cathedral szárnyát, amit inkább 39-40-es szintű játékosokra optimalizáltak. A 40. szint feloldásával egy fantasztikus új világ nyílik meg a játékosok előtt, hiszen már leoszthatják majd a 31 pontos talentjeiket, így elérhetővé válik többek közt a Mortal Strike, a Repentance,  az Adrenaline Rush és a Shadowform is. Na nem mintha eddig nem játszottak volna izgalmas dueleket a srácok.

Warsong Gulch mellett immár Arathi Basin is játszhatóvá vált. Illetve ha hozzám hasonlóan ti sem kerültetek be a bétába, akkor nézhetővé. Már csak 83 nap, 1 óra és 17 perc van a megjelenésig, de hát ki számolja, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)