Hirdetés

World of Warcraft Classic - már a Warsong Gulch is bekerült a bétába

|

A Blizzard a PvP rendszert is elkezdte tesztelni, a kiválasztottak már lopkodják a zászlókat.

Hirdetés

A héten lezajlott a World of Warcraft Classic első stressz tesztje, aminek idejére rengeteg embert engedtek be a szerverekre, nem sokkal később pedig megnyitott az első battleground is.

Hirdetés

A bétában részt vevő kiválasztottak már élvezheti a honor rendszer előnyeit, a hétvégén pedig azt szeretné a Blizzard, ha annyi Warsong Gulch (ez ugye a 10v10 capture the flag formátum) meccset letolnának a srácok, amennyit csak lehet. A rendszer még egy kicsit bugos, nem minden adatot jelez ki rendesen, és a sorok is el vannak csúszva, de az élmény ettől még parádés. Amíg várunk a saját meghívónkra, itt az egyik kedvenc PvP új videóm.

Azért is vagyok kifejezetten irigy azokra, akik már bétáznak, mert a PvP rendszer csak a WoW Classic harmadik fázisában élesedik majd, vagyis leghamarabb valamikor 2020 tavaszán kerül be a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)