Hirdetés

World of Warcraft Classic - a lejelentett bugok egy része bizony feature és nem hiba

|

A WoW Classic csapata a fórumokon írt egy kicsit a projekt jelenlegi helyzetéről. Nagyon sokat haladtak a demo óta, de nem hibát javítottak ki. Okkal.

Hirdetés

A Blizzard World of Warcraft: Classic részlege egy hosszas fórumposztban mesélt a projekt jelenlegi állapotáról. A srácok keményen dolgoznak a bugok kigyomlálásán, de nem az összeset fogják kiirtani. Vannak ugyanis olyan mechanikák, amelyek szerintük a Classic élmény részei, így pedig benn is maradnak.

Hirdetés

A poszt szerint sokan jelentették, hogy a "Warlock idézés teljesen hibás, a régi démonnak nem kellene eltűnnie, mielőtt az idézés végbemegy", ami persze nem teljesen igaz. Így reagáltak minderre a fejlesztők:

"Többször is ellenőriztük az eredeti 1.12-es verziót, és abban úgy működött, hogy amint elkezdtél egy új idézést, a már létező démonod eltűnt."

Voltak emellett olyan "hibák" is, mint a rare szörnyek gyenge sebzése, a koboldok menekülési sebessége és még sok más, amelyek pont ugyanannyira a Classic játékmenetánek részei, mint az öregecske grafika, vagy 60-as szinthatár. Ezek természetesen mind maradni fognak.

Persze vannak valódi bugok, amiken nagyban dolgoznak most is a fejlesztők. A demo óta már rengeteg mindent helyretettek a Critical Strike rating számítástól, a Rogue kaszt energiarendszerén át, egészen a Dodge/Parry/Miss gyakoriságig.

Rengeteg munka vár még a srácokra, de azt ígérték, hogy hamarosan még több infóval jönnek majd. Mármint valószínűleg Blizzard-féle "hamarosan".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)