Hirdetés

World of Warcraft: Classic - így keresheted meg a régi haverokat

|

Ha tervezel visszatérni a Vanilla WoW-hoz, és szeretnéd megtalálni a régi játékostársakat, akkor tegyél egy próbát a Blizzard társkeresőjével.

Hirdetés

A Blizzard a World of Warcraft: Classic indulására készülve elindított egy fórumos eszközt Classic Connections 2004-2006 néven. A cél az, ami a címből is kiderül: megtalálni a rég hátrahagyott cimborákat, guildtársakat, hátha összeállhat megint az aranykor nagy csapata.

Hirdetés

A működése pofonegyszerű: fellépsz erre az oldalra, kiválasztod a frakciódat, a szervertípusodat, kiválasztod a szervert magát, leírod a karaktered nevét, faját, kasztját, a guildedet, és aztán vársz, hátha egy régi ismerős megtalálja a posztot. Vagy mehetsz keresgélni a többi poszt között, hogy megtaláld, akit kerestél.

Velem egyelőre nem jött szembe senki a régi haverok közül, de jó látni pár ismerős guild nevét. Sok szerencsét a vadászathoz azoknak, akik megpróbálják összehozni a régi csapatukat, írjátok meg kommentben, ha sikerült közösen feltámadni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)