Hirdetés

World of Warcraft: Classic - ezt lehet kipróbálni a BlizzCon alatt

|

Természetesen nem lesz teljes a helyszínen és a Virtual Tickettel játszható változat, de üres sem.

Hirdetés

Jövő héten zajlik majd a BlizzCon 2018, melynek során a Diablo kiemelt szerepet kap, de a Blizzard más franchise-ai iránt érdeklődőknek is érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Miután a csapat látta, hogy van érdeklődés a vanilla WoW iránt, pár rajongói szerver lekapcsoltatása után bejelentette a játék 1.12-es változatának újraindítását, azaz a World of Warcraft: Classic-ot, mely lehet, hogy még évekig nem jelenik meg, viszont részben már most is játszható. A BlizzCon Virtual Ticket vásárlói november 2. és 8. között pörgethetik ugyanazt, amit a helyszínre látogatók is. A demóban a hordások Barrens, az allisok Westfall régiójában játszhatnak, de a dungeonök nem nyílnak meg, PvP-zni pedig csak párbajban lehet. Mindenki 15-ös szintről indul és 19-ig szinteződhet. Korlátozzák, hogy egyszerre mennyi időt lehet a játékkal tölteni, de a kényszerpihenő után folytatható az előrehaladás. Minden faj és kaszt elérhető lesz, és akárhány karakter készíthető. Emellett pedig kihasználhatjuk a Battle.net integrációt, a csalókat jelenthetjük, játszhatunk 16:9-es képaránnyal, illetve aktiválhatjuk a színvakokat segítő lehetőségeket.

A World of Warcraft Classicról is szó esik majd november 2-3. között, mi pedig beszámolunk mindenről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)