Hirdetés

World of Warcraft Classic, Diablo III és Pathfinder: Kingmaker - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Kettő helyett négy többé-kevésbé szabad nap?! Mintha karácsony lenne augusztusban.

Hirdetés

Valahogy úgy alakult, hogy szinte mindannyian fantasy játékokban igyekszünk levezetni a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget. Külön öröm, hogy kivételesen a megszokottnál több idő áll a rendelkezésünkre, emiatt nem kell olyan hamar búcsút intenünk a kalandoknak.

Hirdetés

mazur - Feszes a menetrend. Ma ledaráljuk coopban a Dying Light új DLC-jét, a Hellraidet, aztán a Spiritfarerrel nyugtatom esetlegesen felborzolt idegeimet - ha pedig véletlenül túlnyugtatnám magam, akkor egy kis CoD multival borzolom majd vissza. A maradék időben pedig megyek néhány kört az Undermine-ban, csak vége lesz egyszer annak is, mert azért a családdal is kellene ugye időt tölteni. De hát az első a munka!

Paca - World of Warcraft Classic. Nem szeretném megmagyarázni, nem érek rá, bányásznom kell, meg farkasokat agyonütnöm kétkezes fejszével.

Szabi - Újabb nagy hiányosság pótlására adtam a fejem, ugyanis leárazva behúztam a Diablo III-at. Míg arra várunk, hogy a Blizzard lassan csöpögtesse az információkat a következő részről, addig én kedves öcsémmel kiegészülve vágok neki a pokol fertelmei ritkításának. 

Hunter - Sűrű hétvége vár rám, amibe remélem, hogy pár kör Hearthstone azért belefér majd. Nagyon élvezem a Scholomance Academy kiegészítőt, amihez valószínűleg az is hozzátesz, hogy kihagytam az elmúlt néhány hónap frissítéseit. A Secret és a Tempo Mage kísérletek meglehetősen jól sültek el, most a Galakrond Priest paklimat próbálgatom.

Szada - Sok a program és a teendő, de az a terv, hogy beszorítok majd pár kör Franticsot a feleségemmel, valamint szeretnék majd visszanézni a Marvel's Avengers bétába is némi kooperatív mókára. 

Kivi - Hosszabb kihagyás után újra visszatérek kicsit az Apex Legendshez. Elkezdődött a hatodik szezon új hőssel és új fegyverrel, meg egy kissé átdolgozott játékmenettel, úgyhogy igyekszem hozzászokni a változásokhoz.

Csirke - A Mortal Shellt pörgetem, ami az első pár órában legalább annyira meg tudott szívatni, mint anno az első Dark Souls, ezt pedig nagy szó. Most már sikerült ráéreznem a játék ritmusára és a mechanikák helyes használatára, így kellemes tempóban haladok. 

Chava - Lélekben már készülök a Wasteland 3 megjelenésére, ám előtte még fejest ugrom a Pathfinder: Kingmaker konzolos kiadásába is. Egy biztos, jó időre keresztet vethetek bármilyen egyéb munkától független tevékenységre, ha mindkettőt végig akarom játszani.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)