Hirdetés

World of Warcraft Classic - már jövő héten kapunk új tartalmat

|

A második fázisos tartalomcsomag egy darabkája néhány napon belül megérkezik a Classic szerverekre.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy a World of Warcraft következő dungeonje, Dire Maul a második fázis részeként fog élesedni a Classic szervereken. A tegnapi fejlesztői naplóból azonban kiderült, hogy a srácok nem fognak ennyit várni, és már jövő héten megnyomják azt a bizonyos nagy piros gombot.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy míg ugyan a legtöbb második fázisos tartalomra még várnunk kell (például World Bossok és Honor rendszer), de Dire Mault már jövő hét szerdától elkezdhetjük takarítani. Hogy a második fázis többi darabja mikor érkezik, az továbbra is kérdéses, de Hazzikostas elmondása szerint ezek sincsenek már messze, csak a layering rendszertől előbb teljesen meg kell szabadulniuk.

A lényeg, hogy Dire Maul október 16-án fog megnyílni. Ti készen álltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)