Hirdetés

Több mint kétszeresére nőtt a World of Warcraft előfizetők száma a Classic megjelenése óta

|

Úgy néz ki, hogy megérte elindítani a Classic szervereket, szépen tejel a nosztalgia.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic hatalmas siker volt az induláskor. Akkora embertömegek rohanták meg a szervereket, hogy a Blizzard alig bírta tartani a frontot. Az elmúlt hónapokban azért csillapodott a láz, de még mindig komoly játékostábora van a WoW Classicnak az Activision negyedik negyedéves pénzügyi jelentése szerint.

Hirdetés

A Blizzard elnöke, J. Allen Brack a befektetőknek tartott tájékoztatójában elmondta, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora több mint kétszeresére nőtt a második negyedévhez képest (az alig két hónappal a Classic indulása előtt ért véget). A beszédében elmondta, hogy a játékosok az előfizetésükkel mind a modern, mind a klasszikus verziót támogatják, a fejlesztők pedig kiállnak mindkét élmény mellett, és mindkettőt támogatják majd hosszabb távon.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth legutóbbi frissítése, a Visions of N'Zoth néhány hete jelent meg, a Classic következő tartalmi csomagja, a 40 fős Blackwing Lairt tartalmazó Phase 3 február 13-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)