Hirdetés

World of Warcraft Classic és Marvel's Avengers - ezzel játszunk a hétvégén

|

Élvezzük a szeptemberi nyarat, néhányan ki is mozdulunk, de többnyire nem akarunk elszakadni a képernyőtől.

Hirdetés

Természetesen szó sincs függőségről, visszautasítjuk az alaptalan vádakat. Bármikor abba tudjuk hagyni, meg aztán láthatjátok, az sem ritka, hogy valaki akarata ellenére is kénytelen játszani. Például a barátok kedvéért, vagy mert szerepel a munkaköri leírásban. Bármi is legyen az ok, szinte sosem mondunk nemet egy kis szuperhősködésre, a világ (akár fantasy, akár posztapokaliptikus sci-fi) megmentésére, vagy virtuális testmozgásra. Most megosztjuk veletek, hogy telik a hétvége, aztán kommentek formájában ti is adjatok játéktippeket nekünk, egymásnak!

Hirdetés

HP - A Marvel's Avengersről alkotott véleményemmel (miszerint hulladék) egyedül vagyok a szerkesztőségben, de még próbálok neki esélyt adni. Persze nem biztos, mert a CoD folyamatosan nyomja a Shoot the Ship pályamixet, az pedig az én kedvenc kis világom, búvóhelyem, szívem kemencéje. Mellé pedig könnyed nosztalgia a Hotshot Racing 90-es éveket idéző arcade hangulatával, egyszerű, remek darab, tökéletes kikapcsolódás.

Paca - Az a baj (Baj ez egyáltalán? Mindegy.), hogy nem tudok lejönni a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ről, de közben titokban meg az van, hogy a WoW-ban is haladni kell, mert a haverok belekényszerítettek (igen, KÉNYSZERÍTETTEK) a Shadowlands előrendelésébe, és még csak 68-as a holy priestem. Túl kevés idő, túl sok tennivaló. 

Csirke - Nagyon nehezen haladok a Marvel's Avengersben az utolsó pár Power Level megszerzése során, szóval simán elképzelhető, hogy inkább átruccanok majd kicsit a Fortnite-ba, ahol ugyancsak épp a Marvel képregényhősei körül forog a világ.

Szabi - Szeretnék a hétvégén kicsit kimozdulni, tehát pihentetem a konzolt. Persze azért nem maradok játék nélkül, hiszen folytatom a megkezdett D&D kampányokat, és terelgetem tovább kalandozóimat Wildemount vad tájain és ősi rejtélyein keresztül. 

Szada - Folytatom a Marvel's Avengers kampányát, MODOK nem győzi le saját magát, meg aztán minden percet élvezek, amikor Kamalával harcolhatok. Emellett azért igyekszem ránézni majd az Iron Harvestre is, már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan szüretelik a vasat.

Kivi - Továbbra is zajlik az NBA szezon rájátszása, így rajongóként maradok az NBA 2K21-nél. A MyTeamet telepakolták egy rakás kihívással, akadni fog játékbeli tennivaló a következő napokban.

Chava - Gyilkos bohócok és robbanó sertések között töltöm a hétvégét (a Wasteland 3-ról van szó amúgy), amibe belefér még egy családi dínomdánom is. És persze nagyon remélem, hogy a napok óta fokozódó fejfájásom csak a szokásos frontérzékenység következménye, nem pedig valami más.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)