Hirdetés

World of Warcraft Classic gépigény - kek

|

Bizonyára mindannyian hetek óta rettegtek, hogy vajon futni fog-e a gépeteken a WoW retro változata. A Blizzard mindent megtett, hogy senki ne maradjon ki.

Hirdetés

Hetekre vagyunk a World of Warcraft Classic indulásától, de előbb még lesz pár tesztkör, hogy biztosan ne legyen semmilyen gond a startnál. A következő teszt augusztus 8-án este 8-kor veszi kezdetét, és 15-ös szintig engedi majd eljutni a játékosokat. A klienst már akár most lehet telepíteni, de előbb görgessetek tovább, nehogy az legyen, hogy letöltöttétek, és mégsem indul.

Hirdetés

Míg az ajánlott gépigény ugyanaz, ami a Battle for Azeroth esetében is (Intel Core i7-4770 vagy AMD FX-8310 processzor, Nvidia GeForce GTX 960 4GB vagy AMD Radeon R9 280 videokártya, 8 GB RAM), a minimum jóval alacsonyabb. Így néz ki (a / jel után a Mac-es gépigény látható):

World of Warcraft Classic minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit / MacOS 10.12
Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X3 8750 / Intel Core i5 2.0 GHz vagy jobb
Videokártya: Nvidia GeForce 8800 GT 512 MB, AMD Radeon HD 4850 512 MB vagy Intel HD 4000 / Metalt támogató GPU 1 GB VRAM-mal
Memória: 2 GB RAM (4 GB integrált kártya esetén)
Szabad hely: 5 GB
Internet: Szélessávú internetkapcsolat
Irányítás: Billentyűzet és egér szükséges, más nem támogatott
Felbontás: minimum 1024x768

Akinek túl régi a gépe hozzá, vagy Linuxot használ, az panaszkodjon a Blizzard fórumain, szeretni fogják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)