Hirdetés

World of Warcraft Classic - annyian választották a Shazzrah és a Herod realmokat, hogy néhány játékosnak váltania kell

|

A Blizzard már most látja, hogy elképesztő túlnépesedés lenne, ezért nyitott két új szervert.

Hirdetés

Általában az új kiegészítők megjelenésekor szembesülhettünk azzal, hogy a szerverek kapacitása nem végtelen, és sokszor sorban kellett állnunk a bejutáshoz. Ez nem annyira szerves része a klasszikus WoW-élménynek, hogy a Blizzard minden áron ragaszkodjon hozzá.

Hirdetés

Kaivax, a WoW Classic közösségi menedzsere egy fórumposztban tudatta a közösséggel, hogy ha minden úgy marad, ahogy most van, a Herodnál és a Shazzrahnál 10000 fős vagy ennél sokkal nagyobb várólista is lehet bejelentkezéskor, ezért a csapat arra kér mindenkit, hogy másszanak át a frissen nyitott, szintén PvP-s Stalagg vagy Gehennas realmra a jobb eloszlás érdekében. (Nyilván tudják, hogy nem lép majd minden játékos, de ha csak párezren átmennek, már jobb lesz a helyzet.) Ha az megtelik, lehet, hogy nyitnak még egy realmot.

Arról is írtak egyébként, hogy bár magasabbra emelhetnék a létszámkorlátot, mint amekkora 2006-ban volt, nem fogják, mert később az komolyabb problémákat okozhatna. Hozzátették, egy olyan realm, amit a rendszer most Medium népességűnek jelez, több karakternek ad otthont, mint a legnépszerűbb realmok az eredeti változat indulásakor.

Ti melyiket választottátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)