Hirdetés

World of Warcraft Classic - mi a helyzet a tárgyakkal?

|

Azt mindenki tudja, hogy a játék az 1.12-es verziót veszi majd alapul, de most szó esett arról, hogy mit is jelent majd az olyan tárgyakra nézve, melyek rengeteget változtak a vanilla változat idejében.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic csapata rendszeresen beugrik a hivatalos fórumokra, hogy meséljen kicsit a készülő játék egyes részeiről. A napokban a tárgyak kerültek terítékre.

Hirdetés

Az evidens, hogy az egyes páncélok és fegyverek nem fognak bekerülni addig a játékba, amíg bizonyos tartalmak, tevékenységek elérhetővé nem válnak. Ha egy kard eredetileg az Ahn'Qiraj raidben jelent meg, akkor az csak azután fog felbukkanni, hogy Ahn'Qiraj kapui megnyíltak az 5. fázisban.

Ami ennél érdekesebb kérdés, hogy mi lesz az olyan cuccokkal, amik számtalan változtatáson estek át az évek során. A Tier 2-es Warrior fejes, a Helm of Wrath például egy olyan páncéldarab volt, amin először Agility és Spirit bónuszok voltak. Miután a Blizzard rájött, hogy a Spirit nem túl hasznos a Warriornak, átalakították azt, és az 1.5.0-ban már egy Stamina, Strength és Defense fejes lett belőle. Az 1.9.0-ig még 3-szor változott, amikor a modelljét is lecserélték.

A Classic csapata elmondta, hogy a játék megjelenésekor minden tárgy az annak véglegesített, 1.12-es formájában fog bekerülni. Technikailag nem lenne lehetetlen, hogy újra végigjátsszák a patchelgetést, de nem volna értelme. Szerintük a Classic élmény nem erről szól. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)