Hirdetés

WoW Classic - rajongói nyomásra változtat az eredeti tervein a Blizzard

|

Elég határozott elképzelései voltak a fejlesztőknek a loot tradinggel kapcsolatban, de átgondolták a rendszert.

Hirdetés

A Wrath of the Lich King kiegészítő egyik újítása volt a loot trading, ami lehetővé tette, hogy 2 órán belül átadjuk egymásnak csapaton belül a dungeonökből eső lootot. Ez azért is kényelmes, mert az esetleges mellékattintások után nem kell a GM-eknek beavatkozni, ezért a Blizzard szerette volna ezt a feature-t átemelni a Classicba.

Hirdetés

A BlizzCon óta viszont naponta került fel egy bejegyzés a Redditre, ahol a rajongók nemtetszésüket fejezték ki a módosítással szemben. Ez ugyanis lehetővé tenni a 3-4 fős csapatoknak, hogy gyakorlatilag biztosítsanak egy-egy lootot a csapattársaiknak. Ha mindenki needet nyom egy bizonyos tárgyra, akkor jó eséllyel nem az 5. random játékos kapja majd meg azt, ők pedig el tudják cserélgetni egymás közt. Sajnos ez egy elég durván kihasználható rendszer, és sokan tartottak attól, hogy a bevezetése több kárt csinál, mint hasznot.

Végül a Blizzard is belátta, hogy mennyi probléma lenne ezzel, így a loot trading csak és kizárólag raid környezetben lesz használható, az 5 fős instákban nem lesz rá lehetőség. Ez egy olyan kompromisszum, amivel mindenki ki tud egyezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)