Hirdetés

World of Warcraft Classic - magyar guildek, itt jelentkezzetek!

|

Most, hogy ismert a szerverlista, itt az ideje, hogy elkezdjünk szervezkedni!

Hirdetés

Alig több mint két hét van hátra a World of Warcraft Classic megjelenéséig, a Blizzard pedig volt olyan kedves, hogy nyilvánosságra hozta a hivatalos szerverlistát, augusztus 13-tól pedig a nevüket is lefoglalhatják azok, akiknek van aktív előfizetése. Próbálunk segíteni egy kicsit az előkészületekben nektek.

Hirdetés

Itthon is több ezer embert érdekel a Classic a heti 2-3 órát szintező casualektől a főállásban raidelő hardcore arcokig. A megfelelő guildet megtalálni nem könnyű, főleg úgy, hogy nem ugrálhatunk majd a szerverek között. Szeretnénk egy kicsit segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő közösséget, és persze a guildeknek lehetőséget teremteni, hogy pörgessék a TGF-et. Éppen ezért is született ez a cikk, hogy megteremtsük a megfelelő fórumot, reméljük sokan éltek majd a lehetőséggel (a GS nem mer egyelőre szervezkedni, annak idején majdnem a létünket fenyegette a WoW-os függőség, mazur vagy Boe tudna erről mesélni hosszasan). Kommentben várjuk a szerveződő guildeket, az átláthatóság érdekében az alábbi formában:

  • Guild neve
  • Horda / Alli
  • Szerver neve, típusa
  • A guild rövid leírása
  • Jelentkezési feltételek, elérhetőség
  • Egyéb infó, amit fontosnak tartotok

Ha esetleg lemaradtatok volna, itt a hivatalos szerverlista:

- Golemagg PvP Angol
- Hydraxian Waterlords RP Angol
- Mirage Raceway PvE Angol
- Pyrewood Village PvE Angol
- Shazzrah PvP Angol
- Zandalar Tribe RP-PvP Angol
- Auberdine PvE Francia
- Sulfuron PvP Francia
- Everlook PvE Német
- Lucifron PvP Német
- Хроми (Chromie) PvEOrosz
- Пламегор (Flamegor) PvP Orosz

Természetesen a magyar közösség már elkezdett szervezkedni, így most is lesznek olyan realmek, mint anno a Bloodscalp vagy az Arathor, ahol méretes magyar közösségre lehet számítani. Az 500 főt számláló PVE közösség a Mirage Raceway szervert vette célba, egy nagyobb PVP orientált tömeg pedig a Golemagg szerveren indít majd karaktert, úgyhogy ha magyarokkal akartok játszani, ezek lesznek a legjobb helyek.

Sok sikert mindenkinek, találkozunk Azerothon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)