Hirdetés

Szavazz: te melyik szerveren fogsz játszani a World of Warcraft Classicban?

|

Lássuk, hová költözik a magyarok nagy része két hét múlva.

Hirdetés

Holnaptól hivatalosan is le lehet foglalni 3 karaktert a World of Warcraft Classic szervereken, de egyelőre nem sikerült eldöntenem, hogy fogják hívni a mainemet, úgyhogy sürgősen el kéne kezdeni pörgetni az utónév határozót.

Hirdetés

Szerver tekintetében már jobb a helyzet, legalábbis ami a döntésemet illeti, mert az legalább már megvan. Na nem mintha olyan sokból lehetett volna választani, a Blizzard eléggé megkötötte a kezünket. Sokak szerint nagyon kevés szerverrel indul a játék, alábecsülik a bázist, ami rengeteg problémát szül majd, a layering pedig kinyírja majd a közösségeket. Én bízom abban, hogy tudják majd megfelelően orvosolni a problémát, de ha egy szerveren tényleg lesz 10 layer meg 100 ezer játékos, az nem fogja elősegíteni a közösségépítést. De hát ahogy szokták mondani, szegény ember vízzel főz, úgyhogy abból választunk, ami van. Ti hová mentek?

Ha még nem döntöttetek, itt találtok némi infót a szervezkedő guildekről, így talán kicsit könnyebb lesz választani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)